Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Každopádně to vypadá že ČT bude v tom svém novém pořadu o dezinformacích nejspíš informovat sama o sobě. 8-o

23 6
možnosti
SN

:-).......pane autore, velká gratulace, teĎ jsem nakoukl, jste oceněn! To je dobrá zpráva, že ještě existují lidé ideologicky nezatížení, ale.....s reálným pohledem na současnou politiku ! R^R^R^!!

13 6
možnosti
DR

No to víte, pan autor všechny své příznivce obtelefonoval a všichni tudíž klikají a klikají. Taky jste určitě měl hovor. ;-D

Ale vážně, výborný výsledek a tudíž gratulace. R^

5 13
možnosti
TK

TV platím, na dokumety v TV se dívám, ale už ani nevím, kdy jsem přestal sledovat denně zprávy ČT. Možná 10 let? Víc? Během pár dní se z celkem slušných nezaujatých zpráv stala jakási agresivní bašta boje za.. ani nevím co. Nejblíže to asi má k "ideálům" TOP09.

Když k tomu "převratu" došlo, tak jsem jen koukal, pamatuji si konkrétně paní Voldánovou, která se ze dne na den na den z klidné husičky suše předčítající zprávy stala agresivní útočnou fůrii, která v přímém večerním přenosu začala na jakéhosi nepohodlného politika místo domluvených standardních otázek chrlit připravené demagogické otázky, na které se nedá odpovědět jednou větou, zcela jasně za účelem dotyčného znemožnit. Od té doby to šlo z kopce, až jsem to vzdal a přestal se dívat. Tak jednou týdně zatnu zuby a kontrolně si pustím zprávy, nebo nějaký diskuzní pořad, jestli se to náhodou nezlepšilo. Nezlepšilo, stále drží jednotnou linii. :-P

54 7
možnosti
JN

Jasně že to má blízko k ideálům TOP09, když její předseda a pan Václav Moravec sdílejí společné lože....

10 1
možnosti
GS

Neplatím televizní daň. Nemám žádný přístroj naplňující podstatu této daně a nesleduji televizi. Asi 15 let. A hlavně mi nechybí mít hlavu zaneřáděnou veřejnoprávními taškařicemi.

Doufám, že časem se zákon změní, či Čt v této podobě zanikne. Občas bych se podíval na Prima Zoom, jinak si bohatě vystačím s internetem a vlastním názorem

14 5
možnosti
ZD

Myslím, že veřejnému mínění chybí pravidelný "pořad" kdy by ministři a předseda vlády - každý třeba týdně půl hodiny - komentoval dění ve "svém oboru". Co se stalo, co se stane, co bude na pořadu příští týden. Takto se ke spoustě informací dostáváme přes různé vykladače situace a tam je velký prostor pro manipulaci.

Pořad pana Moravce lidé z mého okolí nesledují kvůli moderátorovi, ale kvůli vzácným chvílím, kdy mohou vidět a slyšet lidi z nejvyšších pater řízení země. Názor na pana Moravce je pravidelně velmi negativní.

22 3
možnosti
VB

Myslíte takový vládní televizní kanálek? Dívejte se na ČT24, kde jsou přímé přenosy tiskovek AB, ministrů atd. Tam vám vykládají podobu světa.

5 2
možnosti
VB

Velké písmena, vykřičníčky a u přikyvovačů palečky, vlaječky, spiknutí všude, manipulace, jak obvyklé pro tuto sortu ruských trollů.

16 30
možnosti
AS

A28l74e62š 46S60z38a57b64ó

8. 9. 2019 10:24

kdo nesdílí Váš pohled na svět je ihned ruský troll?

40 7
možnosti
Foto

I66v83a19n 56M19a77r36e31k

8. 9. 2019 9:30

Karma. [>-]R^. . . . . . .Někdy ta vámi vzpomínaná "správná pravda" jak říkají naši východní bratři "kole oči". Rv

8 3
možnosti
JH

Lepší už to nebude!

Ten výraz momentální - je dost nadbytečný:-)

5 3
možnosti
Foto

Zpravodajství na ČT24 mi připomíná komentář závodu Ester Ledecké. Chyba, zase chybička....jé zlatá medaile.

49 4
možnosti
LB

Neomylný je jen Bůh, pane Bárto!

6 16
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik