Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Já se za nikoho stydět nemíním, ať se každý stydí sám za sebe; jenže, bohužel, většina našich politiků studem nedisponuje, možná ani neví, co to podivné slovo znamená.

2 0
možnosti
AR

Jaký je letos pohled na politiky a jejich strany dost objektivně napověděly výsledky voleb do europarlamentu. To je fakt, to není nějaký průzkum.;-D;-D

1 0
možnosti
JP

J83a45n 48P73a61v33l14í44k

27. 6. 2019 13:58

Jednání opozice o vyslovení nedůvěry vládě, přestože nedisponuje potřebným počtem hlasů, je správné gesto, kterým opozice vyjadřuje distanci od vlády, kterou vede trestně stíhaný podvodník, který již způsobil ve světě naší republice dost slušnou ostudu. Bylo by samozřejmě krásné, kdyby se odpůrci vzájemně poslouchali a reflektovali, co je správné a co ne. Jenomže v tom případě by se ta schůze vůbec nemusela konat, protože trestně stíhaný premiér by za takových okolností již dávno odstoupil nebo byl vyštípán vlastními partajníky.

10 3
možnosti
Foto

J31o66s52e57f 59B55á18r39t14a

27. 6. 2019 13:07

Tak jak se presentovali včera poslanci opozice, tak by byli schopni před časem celý den kecat o novičoku. Ale parlament by měl převážně smysluplně pracovat

6 4
možnosti
MB

Nestydím se za naše poslance - Jde o jejich práci. Jedni obhajují Vládní genialitu a úspěchy - Další poukazují na imbecilitu a krach. Pak záleží na tom, kdo sedí u TV, zda tam zaznělo - "To jeho". Ano Žvanírna. Čím větší, delší - Tím lepší. Pak nelétají šutry a nehoří popelnice. Co by jste ráčil - Ještě více ? Člověkem cloumají emoce - od tohoto člověkem jest. Nejlépe se soustředit na něco Racionálního - Čísla, ta Ideologická nejsou. Ona pak říkají = Jde o Vládní imbecilitu a krach. Z nadšeních druhých - Jde i strach ... :-)

5 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas, bez výhrad! R^R^R^!!

2 6
možnosti
MB

Stando, já bych jakési Výhrady měl! Neposouváme se - projídáme se. No, už známe se, že ano - čau :-)

3 1
možnosti
PB

P66e82t57r 36B38u20r98i73a55n

27. 6. 2019 11:36

Nesouhlasím s vámi. A to konkrétně v těchto bodech:

- není pravdou, že voliči opozičních stran jsou znechuceni programem antiBabiš, naopak. Poslední volby prokázaly že např. ODS a Piráti nebývale posílili a veřejná vlna odporu proti Babišovi posledních měsíců nabyla ještě na síle.

- není demagogií a protimluvem požadovat vytváření rezerv a zároveň lépe financovat resorty. Vše je jen o hospodaření a nerozkrádání. V současnosti se provádí kvůli machinacím šťáry na 4 ministerstvech.

- není legitimní požadovat od opozice nějaký geniální univerzální program, z kterého si každý sedne na zadek. Jednak takové radikální řešení přicházejí velmi zřídka a potom drobné a střední úpravy jsou tím plánem. A těch trpělivě navrhuje např. Petr Fiala v každém rozhovoru celou řadu. Radikálním a dobrým plánem byl II.důchodový pilíř. A jak to dopadlo? ČSSD spolu s ANO ho zrušila bez náhrady a jejich příznivci teď vybízejí opozici, aby něco ohledně důchodů vymyslela. Tedy kam až nesahá jejich paměť?

10 2
možnosti

Mně ten II. důchodový pilíř připadal jako podvod. V zemi korupce a zlodějny mám někomu dát do úschovy svoje peníze (když vím, že mi mizí i z úctu v bance v rámci inflace!) a mám věřit, že po čtyřiceti letech mi je někdo opět vrátí. Na to jsem neskočil! :-)

1 0
možnosti

No, shrnul jste to dobře. Jen by mě zajímalo, jak kompenzují dnes to celodenní ničemné žvanění. Mají volno? Protože nevědí kdy přestat?

Hrozná reprezentace.

6 6
možnosti
LB

Asi se Vám to nebude líbit, ale to podle Vás "ničemné žvanění" do demokratického parlamentu patří. Nebo by Vám víc vyhovovalo socialistické federální shromáždění, kde všichni hlasovali jednotně jako jeden muž a nikdo neměl jiný názor?

Stačí se mrknout, jak to funguje v britském parlamentu, anebo se rozpomenout na prvorepublikovou sněmovnu, kde Gottwald vyhrožoval svým politickým oponentům zakroucením krků.

Buďme rádi za to, že se můžou poslanci ve sněmovně handrkovat, až už nebudou moci, bude to konec demokracie.

11 0
možnosti
PK

No, to je taky přece jeden z důvodů, proč lidi demonstrují, politici selhávají a tak to musí vzít do rukou oni.

Ovšem, třeba nám MZ předvede jeden ze svých dalších mistrovských kousků a neschválením demise ministra kultury a následnou reakcí socialistů položí vládu rychle a bez zbytečného předvádění politiků pro TV.;-D

2 1
možnosti

Také Vám ta dnešní situace připomíná Vítězný Únor 1948? :-)

0 0
možnosti
Foto

Popsal jste to co si myslí velká většina obyčejných lidí. Hezký članek. jen opozice Vám ho asi nepochválí. Hezké dny obyčejná občanka.

11 8
možnosti
PB

P60e59t57r 16B31u75r93i87a98n

27. 6. 2019 11:36

Paní Bulvová, velká většina obyčejných lidí určitě ne. To odporuje prosté matematice.

7 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik