Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... premiér ještě nic neřekl, ale "JÁ JSEM VÁM TO ŘÍKAL" ...;-D

Také nic převratného nečekám, ale .......

1 0
možnosti
Foto

Ten suchar může celou situaci akorát tak dorazit....

3 3
možnosti

Souhlas Martino, tak to soudruh Bureš s ČR udělal. Poláci si mezitím vykopali průplav,položili rekordní km dálnic a položili potrubí. Dokonce náš mladší bratr Slovák se přidal - diverzifikovali. My zase posílili ČR - Slevami na vlak, vršením dluhů a odkládání výstavby jaderné elektrárny. Ptákovinami se netřeba zabývat vůbec. Třeba Důchodovou reformou. Prostě, bude lépe:-)

7 0
možnosti

Nejsem zvědavý. Co bych chudák profesor mohl říkat? Že on je úžasný, jeho politika a politika jeho vlády je skvělá a všechno bude fajn , až slavně zvítězíme nad Ruskem. Určitě neřekne, že vylepší rozpočet - tedy říct to může, ale neudělá.

7 1
možnosti

Napište mi, jak vy byste vylepšil rozpočet.

1 0
možnosti
Foto

Do konce roku připluje celkem osm lodí s LGN plynem, do terminálu v nizozemském přístavu Eemshaven Každé z osmi plavidel, která v terminálu zakotví do konce letošního roku, přivéze 100 milionů metrů krychlových plynu. LGN plyn pokryje třetinu české roční spotřeby na příštích pět let. V zásobních máme další třetinu plynu. Terminál máme pronjatý na pět let.

3 0
možnosti

Nějak si vybavuju, že jsme ten plyn jako velmi drahý kdysi odmítli. Takže teď ho radostně vítáme. Ale politici cudně mlčí o ceně. Oni už jsou takoví, když mají mlčet, mluví, a když mají mluvit, mlčí.

5 1
možnosti

V dobrém slova smyslu - Na projev zvědavý nejsem. Nemá mi totiž co nového sdělit. ČR se ocitla v realitě potíží a je před zimou. Příčin problémů je celá řada, nepochybně si každý vybere ten důvod svůj. Směry již se projevily, kolaborantská demonstrace na Václaváku,nebo shromáždění Rudých kožců. Podobně se chystají Odboráři. Inflace se vyřeší tak, že se přidá. Ze zdrojů které neexistují, to je logické přece. Inflace se tak ulekne a dá pokoj ...

Nic to neřeší, jistě mnohé potěší. Jsou předkládány neuvěřitelné recepty. Vymanit se a přichýlit k mocnému Dubisku. Stropovat ještě více - Zadlužit ty následné, ještě více. Už i M.Zeman dostal rozum a kremelské zdi neolešťuje - Povstali noví bojovníci! I na motorce s vytím by jeli ... !

Čili od pana Fialy očekávám - "Lidi, mějte rozum. Konáme,napravujeme chyby předcházející, diverzifikujeme. Jistě, pášeme chyby nové. Zdědili jsme ovšem 3 hrachy, 1 Masox a vymetenou spižírnu. Máme z toho uvařit chutnou polévku pro celý národ. Pravda, mnozí by raději ten boršč. K panice a hysterii důvod není - Vězte - Tato zima, poslední nebude" ... :-)

4 0
možnosti

Vy to máte hezký ideologický čisté. S jistou víte, že každá demonstrace je kolaborantská a vlastně proruská. Zato vláda dělá vše pro Čechy.

4 1
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik