Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J43a91n 79F53e65r68e79n25c

21. 1. 2022 18:30

Tam dycky sedí Maurenc.

0 0
možnosti

P55e17t35r 15P80r10o19k77o86p

18. 1. 2022 19:45

Odpověď je ZMĚNA, ZMĚNA, ZMĚNÁÁÁÁÁÁ

Nesedi tam ted chlapik z marginalni strany, ktera cele dva roky vykrikovala, ze vse je spatne a jen oni vi, jak se to dela?

Bezte se ho zeptat. Vi všechno. Teda vedel pred volbama. No a kdyby to nezafungovalo, jeho sefova je jista pani suri.... Ta to vi uz stoprocentne. Je tak chytra, ze dokonce obycejna funkce ministra pro ty znalosti a dovednosti byla malo, tak si sla sednout za zidli v parlamentu. Zli, ale opravdu zli jazykove tvrdi, ze tam aleapon nic moc nezkazi, ale.to.je urcite pomluva. Ona umi tak hezky mluvit...

5 0
možnosti

Jak můžou na ministerstvu něco vědět, když jen předávají rozkazy z EU?:-/

0 0
možnosti

J65o74s93e78f 95N86o61v91á69k

19. 1. 2022 11:25

No, meli by znat obsah tech rozkazu a tedy ty informace poskytnout.

0 0
možnosti

Interpunkci Vám odpustím, ale "aby jste" nikdy.

4 0
možnosti

Míchání dvou různých vakcín od různých výrobců mi přijde jako lít do motoru jednou syntetický a podruhé polosyntetický olej a to nejlépe od dvou různých výrobců. Motor se také bude i nadále točit, ale jak se to projeví po delší době provozu..... .

0 2
možnosti

Jestli váš dotaz směruje k tomu, zda-li se můžete přeočkovat stejnou vakcínou Janssen, tj dostat "booster" dávku Janssen, když jste jako první dávku dostal Janssen, tak odpověď je jednoznačně ANO.

Viz dokumenty EMA. kde je psáno "A booster dose (second dose) of 0.5 mL of COVID-19 Vaccine Janssen may be administered

intramuscularly at least 2 months after the primary vaccination in individuals 18 years of age and older".

Jako booster můžete dostat i mRNA vakcínu a to po 6 měsících od toho Janssenu. Osobně bych ty vakcíny nemíchal, nicméně řada lidí má jako zábavu píchat si každou dávkou něco jiného.

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-janssen-epar-product-information_en.pdf

2 0
možnosti
Foto

Úspěšně jste se zařadil mezi průkopníky chybných cest, jako Cimrmanův kolega francouzský badatel Jean Boailear, když dokázal, že vyfukováním cigaretového kouře do lavóru s vodou zlato nevznikne.

Nicméně za tuto odvahu Vám budiž vyslovena chvála. :-)

0 0
možnosti
Foto

S byrokracií Vám neporadím, ale přeočkování třetí dávkou je pořád dost účinné hlavně proti těžkému průběhu, i když proti reinfekci míň než u alfy a delty - aspoň u Pfizeru (dvě dávky na omikron stačily u 5 ze 12 lidí).

https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3394386-posilujici-davka-vakciny-proti-covidu-funguje-skvele-ukazala-studie-na-statisicich

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-pfizer-proti-omikronu-ztraci-ucinnost-naznacuje-studie-firma-ma-reseni-182915

Sám jste si dal odkaz "Booster vakcína J&J silně snižuje riziko hospitalizace". Tož tak. Držím Vám pěsti, abyste se tou džunglí prokousal a dostal se k někomu kompetentnímu.

Ten článek, že posilující dávky mohou snížit imunitu, který zmiňujete, má nesmyslný DEZINFORMAČNÍ titulek a neodpovídá úplně obsahu původního článku agentury Reuters, ve kterém se píše:

Jsou pchyby o ČTVRTÉ dávce a to jenom TAK BRZY - po čtyřech měsících.

Opakované přeočkování v krátkých intervalech každé čtyři měsíce by HYPOTETICKY mohlo přinést riziko, že předávkuje imunitní systém, a proto není dlouhodobě udržitelné.

Neříká se tam, že čtvrtá dávka obecně je špatná. Ale z jiného článku vím, že čtvrtá dávka by prý raději měla být jinou vakcínou, aby si organismus nezvykal na tutéž a nereagoval míň (ale tři dávky jsou u očkování běžné).

Je potřeba víc dat o omikronu, aby se rozhodlo, jestli a jak se bude vyvíjet vakcína cílená přímo na omikron. On ten proces schvalování není žádná sranda. Uvidíme, snad by mohla uspět ta nová nadějná univerzální vakcína s mnoha fragmenty koronavirů, kterou už testují. Kéž by!

Izrael dává čtvrou dávku rizikovým lidem a na výsledky účinnosti čeká prakticky celý svět.

5 0
možnosti
Foto

mám stejný problém jen očkování Jannsen ale už v červenci taky bych nejraději šel na stejnou firmu takže zatím vyčkávám dokud mi tečka nezčervená:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik