Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Mýlíte se v jedné věci: Nikdo Jágrovi nediktuje, kam a s kým může cestovat. V tom má naprostou svobodu. Stejnou svobodu ale mají ti, kteří jeho počínání kritizují. To je tak asi všechno.:-)

7 5
možnosti
JN

Ale samozřejmě, že máme svobodu slova. Jenže někteří z těch, kteří Jágra kritizovali si to popletli s povinností zastávat jednotný názor. Ten jejich.

12 1
možnosti
Foto

Pokud Vás někdo nutí zastávat jiný názor, než jaký je ten Váš, je tu už vážná věc, bez legrace. Pak byste měl ale v zájmu všech občanů této země a v zájmu dodržování zákonů této země podat na takové lidi trestní oznámení. Pokud to však není pravda, bylo by pravdou něco jiného: Že si tu pouze trapně cintáte pintu. Nebo dokonce šíříte poplašné zprávy o nezákonném jednání svých spoluobčanů. Ale pevně věřím, že to tak není a že už jste učinil příslušné právní kroky, abyste se nejevil jako autor pouhých třesků plesků.

4 4
možnosti
Foto

Rozumím, mínusy nejsou za příkoří způsobované nátlakem, ale za to, že lidé s jiným názorem nemlčí. To je ovšem otevřeně bolševický , sebestředný postoj.

0 1
možnosti
AS

A82l15e29š 84S41z54a32b53ó

12. 5. 2019 9:40

a nakydat na něj svoje politické názory je správné? pomohou tak něco změnit v Číně?

4 1
možnosti
MS

Co je politického na tom, když mu vyčítají poplácávání se a focení se s jedním z největších gaunerů - kancléřem Mynářem? Ten si ze své funkce udělal živnost (viz kauzy Lánská obora, či jeho pension, postavený za dotace EU) a prezident Zeman nad ním drží ochrannou ruku.

1 1
možnosti
Foto

Nakydat na někoho politické názory? Tomu nerozumím. Pokud je mi známo, byly vysloveny názory na postoj JJ v dané situaci. Nělelejte z toho tklivé drama o pokydaném mistrovi politickými názory na krutovládu pravicového bolševismu v Číně.

0 2
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik