Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J63o30s97e95f 94B37á73r53t98a

12. 5. 2019 15:07

Proč nevadil Pavel Nedvěd a Jaromír Jágr ano. Je to jenom o tom, že Jágr dělal reklamu s Babišem a to je to co nejvíc vadí neodpouští se. Naštěstí takových "blogerů s jediným správným názorem" je minimum. Měli by se nad sebou zamyslet a nechat Jágra na pokoji.

4 0
možnosti

Nejpodstatnější ze všeho je po této "aféře" fakt, jak se k Jágrovi zachovali fanoušci a nikoli plácání několika diskuzních zaslepenců. A to jsme viděli v přímém přenosu. R^

9 0
možnosti

Proč je to nejpodstatnější ?

0 5
možnosti
Foto

Jarda Jágr, to je pro nás dobrá reklama, protože jsou státy, kde jen díky němu vědí, že naše zemička existuje.V

Co je však nejvíce důležité, že je vzorem mladé generace a díky němu nejsou u nás všichni hoši mamánci, ale snaží se ho napodobit a makají, aby něčeho dosáhli. On jim ukázal, že to jde, aby se z obyčejného kluka stal idol fanoušků v celém světě, ale také, že bez práce nejsou koláče a jen pílí a tvrdým treninkem se dá tato vysněná meta dobýt.

Proč by tedy někdo jako on, nebyl přizván k dobývání trhu v Číně. Jaromír se nikdy nebál žádné výzvy ve prospěch týmu, proč by se mě zaleknout té, ve prospěch naší vlasti.[>-]

9 0
možnosti
Foto

Našel jsem si na netu několik hodně silných slov ze strany novinářů na adresu JJ. Přepjaté soudy. Pro mne je na takových hodnoceních podezřelé už to, když chybí pravdivé pojmenování toho, co se v Číně skutečně děje. JJ však není velmoc. Přepjatá kritika na jeho adresu nevyžaduje tolik odvahy jako pojmenování čínské reality konkrétními fakty.

1 1
možnosti
Foto

Vážení, domnívám se, že se už nebudu k tomuto tématu vyjadřovat. Považuji to za zbytečné, neboť zde shledávám přemíru nedůstojného fňukání nad člověkem, k němuž se jeho obdivovatelé a příznivci vztahují jako k malému dítěti. Jako by mu chtěli vybojovat něco, co už bylo vybojováno na mezinárodní úrovni i u nás už před třiceti lety. Jaromír Jágr je už dost velký chlapec, a proto jistě ví, že ti, kdo měli nějaká kritická slova k jeho cestě do Číny (spíše k okolnostem a několika konkrétním reáliím této cesty), mu rozhodně nijak neusilují o jeho cestovní pas, ani mu neupírají jezdit si kam se mu zlíbí a s kým se mu zlíbí. Neupírají, ale mají výhrady. Dokonce jistě ví i to, že před třiceti lety nabytá demokracie není jenom pro něho a jeho adoranty, ale i pro ostatní. Ale dočítám se stále, zas a znovu, že ani po třiceti letech lidé namají jasno v tom, že respektovat neznamená oněmět. Oněmět stejně, jak si to přáli soudruzi bolševici. Pokud se někdo rozhodne jet třeba s prupuštěnými trestanci k lidožroutům, má na to právo a může počítat i s určitými výhradami. Věřím, že Jaromír Jágr je chytřejší, než způsob, jakým je (i některými zdejšími "odborníky" na lidská práva a etiku) hájen a bráněn.

3 1
možnosti
Foto

J11o45s66e38f 94B46á60r30t84a

12. 5. 2019 10:31

Nora Fridrichová ať si ve svém pořadu mele co chce, ale jÁGROVI by se měla omluvit.

10 0
možnosti

Z článku:

--------------

ty komunistickej zaprodanče, ty stoko a jiné podobné nesmyly

ale hromadně se skandovalo:JARDÁÁÁÁÁÁÁÁ JÁÁÁÁÁÁÁÁÁGR

Zdroj: https://alesszabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713097

.

Pochybuji, že tuto zdejší letku "antikomunistických proletářů" bere zde ještě někdo vážně. I když se najde hrstka blogerů, kteří píšou pouze pro ně a pak se vzájemně plácají po ramenou, jaci že to jsou stateční kabrňáci. :)

Bezva článek a dobře napsaný.

Karma + Jarda Jágrrrr

:-)

14 1
možnosti

skveleR^nejhorsi je,kdyz nuly zacnou kritizovat nekoho,komu nesahaji ani po kotniky a pasuji se do mluvcich naroda:-/

14 0
možnosti
Foto

Vy umíte hrtát hokej, nebo jste také nula?

0 5
možnosti

Mýlíte se v jedné věci: Nikdo Jágrovi nediktuje, kam a s kým může cestovat. V tom má naprostou svobodu. Stejnou svobodu ale mají ti, kteří jeho počínání kritizují. To je tak asi všechno.:-)

7 5
možnosti

Ale samozřejmě, že máme svobodu slova. Jenže někteří z těch, kteří Jágra kritizovali si to popletli s povinností zastávat jednotný názor. Ten jejich.

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS