Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

další tříštění pravicové strany. je pravda, že současný předseda charisma nepobral a v podstatě nic nenabízí. ale pokud to tak bude, uvolní se ruce levici. úmysl? viz. spekulace o VKS a jeho závislosti na východě. přestože ztělesňoval pravici.

0 0
možnosti
SL

Pokud hledá název nové strany, navrhuji "Klub přátel VKML" . ;-D;-D;-D

Už se to jednou osvědčilo (Klub přátel MZ) a jejich objekt je dodnes na Hradě ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Bohužel si ODS vyloučením VK a orientací k TOP 09 roztříštila síly.

Mnoho jejích voličů (například já , volila jsem ji když teprve vstávala z mrtvých) ji volilo protože přece jen byla konzervativně pravicová a teď se přiklání k neomarxismu TOP 09.Nechápu proč bych měla volit takovou ODS a ne rovnou TOP 09.

2 0
možnosti
Foto

vůdce tu je, teď už jenom sehnat armádu;-D

5 0
možnosti
JZ

Proč ne, model je otestován.

Na jedné straně tradiční politická strana, která je momentálně nevýrazná a potácí se na zlomcích své někdejší popularity. A na druhé straně kontroverzní, ale silný leader, který je spjatý s divokou, úspěšnou minulostí strany, který umí přetáhnout členy i voliče do nového subjektu. Paroubek a Lev21 i Zeman a SPO už cestu prošlapali.

3 0
možnosti

Ti ji tedy moc dobře neprošlapali, po těch pidistranách už ani pes neštěkne.

1 0
možnosti
Foto

Zlatý voči ! VKML se ve svém facebookovém světě zdá být generálem stotisícového vojska, ale účast ve volbách a "lajkové" poplacávání po zádech, to jsou dvě značně rozdílné věci, Mladý politik skončí jako "zemanovci" nebo J. Paroubek.

Jistý respekt, který si získal odborností v školství, je tentam, dojde-li na širší politický program - Krym, Rusko, EU....Je to jen pětkrát převařený Okamura nebo VK starší.

Krátce - v úspěch nové strany VKML nevěřím a ODS není jeho odchodem nijak ohrožena.

10 4
možnosti
AS

bude i záležet koho bude mít za sebou a díky za názor

0 0
možnosti
PK

Mnoho voličů ODS doufalo,že Klaus jr. posune tuto stranu dále napravo od středu,nestalo se. Škoda.R^

4 0
možnosti
JK

Kellnerovská klika ztrácí vliv na politiku, Zemana (resp. Hradní ruskou trojku) možná udrží doktoři do konce volebního období a i tak už ho s jeho žvásty nikdo nebere vážně, Klaus st. se sice snaží skrz Institut, žijící z peněz Kellnera, mediálně zviditelnit, ale to nestačí. Privatizace ČSSD Zemanem se nepovedla a ODS se zavčasu zbavila vetřelce s kukaččími úmysly. Poslední šance je vlastní projekt, budou k tomu potřebovat média, tedy i Bakalu, na kterého se přestalo nadávat a Soukupa, jehož vlastní strana je směšná. Babiš už vyhlašuje další útok na konkurenci, vstup 4 operátora. To vše po přebírání vlivu na energetiku, zpřísňování půjček a rány do vazu exekutorům (tady střílí i do vlastních řad), většímu příklonu k dotacím EU a odklonu od východu. Babiš se nespokojí s tím být v ČR druhým, stará estébácká praktika velí zničit konkurenci všemi prostředky i kdyby se s ní musel nejdřív vyspat. Je možné, že u dalších voleb uvidíme nesmiřitelný souboj nejbohatších titánů v ČR. Ta mediální masáž bude stát za to.

A název nové strany? Tak aby bylo hned jasné o koho de? No přece jasně EGO. ;-)

3 0
možnosti
AS

za to EGO R^R^R^ :-)))))

2 0
možnosti
JA

Máte dost zkreslený pohled. Volič ODS = klausovec? Bývávalo. Já takového neznám, zato znám spostu těch, kteří ODS právě kvůli KIlausovi jr. nevolili.

Rv

5 2
možnosti
PV

Taky muze dostat 2% nebo nemusi, abych se vyjadril tak nejak v intencich Vaseho blogu. Osobne si myslim, ze s novou stranou neuspeje.

6 0
možnosti
AS

můžete mít samozřejmě pravdu, necháme se překvapit

jak jsem psal je to čistě můj odhad bez nějakých holých faktů

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik