Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mno, ono stačí, když komunisté, kteří vždy, po celou svou historii, byli a jsou kolaboranty s Ruskem, donutí vládu nedodržovat naše závazky vůči spojencům v NATO. O další se postarají ruské dezinformační kampaně mající za cíl oslabit naši vazbu na západ. Často i velmi rozumní lidé sdílejí hoaxy mající původ v ruské kampani. Na našem území působí i nechvalně proslulý konspirační web Sputnik, který financuje ruská vláda. Dále pak budou i někteří politici, které Rusko sponzoruje. Nebude to pouze Zeman. Rusko to dělá soustavně - takto podporuje třeba i Le Penovou, Pegidu, AfD, podporovalo UKIP a kampaň pro brexit. Cílem je zásada Rozděl a panuj. Říká se tomu hybridní válka a kořeny to má už v klasickém díle Sun’c Umění války.

1 1
možnosti
Foto

My máme nějaké spojence?

1 0
možnosti

Vy jste prostě vybájil, že Němcová je zhrzená politička a proto útočí na Zemana, který za jejím zhrzením stojí. Proč by ale pro své útoky nemohla mít stejné důvody, jako zhruba ta polovina lidí, která ho nevolila a která ho nesnáší pro jeho nenávistnou, mstivou povahu a rusofilní sklony? :-P

3 3
možnosti

Autor prostě měl napsat, že je podle něj Miloš Zeman skvělý prezident, a kdo to nechápe, je jenom zhrzený. Aspoň by ušetřil čas.

0 1
možnosti

M97i42l39a83n 58K17e79s65l

11. 6. 2018 15:54

Člověk když vidí na těchto sešlostech takové osobnosti jako Němcová,Gazdík a dalších ,tak si řekne: Ježíš Marja tihle šašci by nám měli vládnout.Dále od nich dále,ať nás nestihne nebezpečí nenadálé.Radši chytrý a skoro zabáslý komouš než blbý, neschopný a primitivní antikomouš.Stará pravda odvěká : největší škody způsobí blbec u moci.

6 1
možnosti

A proč to vztahovat jenom na komouše? Také byste radši ve vládě měl nacistu, nežli antinacistu?

0 1
možnosti
Foto

Díky bohu za rozhodnutí Miloše ZEMANA. Vláda Miroslavy Němcové pod vedením Miroslava Kalouska by znamenala obrat Česka k polototalitnímu, fundamentalistickému státu.

8 7
možnosti

Když už používáte ty cizí "termity", může vysvětlit, co v našem prostředí znamená fundamentalistický stát?

Zkuste to, aniž byste slezl z kolotoče.

2 0
možnosti

J61a62n 37H82a67r25v49a83n

11. 6. 2018 8:11

M. Němcová lomí rukama a plačtivým až kňučivým hlasem kritizuje ty strašné nešvary.

A já si říkám "Kdes byla když Nečase oblouznil klín jeho sekretářky. Tehdy jsi měla lamentovat - předsedo vzchop se nebo odstup, táhneš nás do propasti!"

Místo toho chodila po špičkách kolem, aby nerušila.

Tak tuhle bandu už volit nebudu.

14 4
možnosti

:-).......Velmi dobře zhodnoceno ! Praví se, že řada politiků jsou psychopaty, nedovedu to posoudit, ale tak jsem to několikrát četl. U této paní je to nepochybné. její výraz v očích, škleb, řeč těla při projevu.

Ještě Vás trochu poopravím......u nás v Slezsku se praví.....jde po tom, jak kura po flusu! Každému je to jistě srozumitelné. Pěkný článek! R^R^R^

8 3
možnosti
Foto

To je tak, když se občanská aktivita převrhne v politický aktivismus. Ten bouří vždy a všude, nějaký nepřítel se pro ty ambiciozní vždycky najde. V českých podmínkách podle toho, z kterých mocenských úst odezíráme přání.

10 1
možnosti

„Je velice snadné kázat nenávist proti cizímu. Je mnohem těžší poznávat, kritizovat, zlepšovat své vlastní. Němcová je jen karikatura zhrzené ženy, jejiž ambice nebyly naplněny a tak zlo a nenávist jsou jediným co umí vyprodukovat. Karma pro Vás a NěmcováRvRvRv

14 8
možnosti

a navíc kázat nenávist jen proti některému cizímu, připomněli jsme si vypálení Lidic, udělali to Němci, nikde jsem neviděla-neslyšela, že by se ta hrůza, stejně jako mnoho dalších, které Němci za války způsobili, personifikovala na Merkelovou

4 0
možnosti

Zasloužená karma.

R^

5 5
možnosti

Osud p. Němcové, je případem poškozené - živno rodiny, kdy komunistům vadí i prostý prodej knih. Na osudu jejích rodičů se zřejmě zformovaly její postoje. Máme podobné zkušenosti, pak její angažovanost mi smysl dává. S oblibou pak tvrdím, že můj otec by na inauguračním projevu - ani tak dlouho nevydržel ! Sebral by se a demonstrativně odešel středem. Zřejmě by užil svůj obvyklý bonmot - Takovéto kraviny ,nejsem povinován vůbec poslouchat ... :-)

10 3
možnosti

J86i82ř30í 28F40o54g87e28l

11. 6. 2018 7:58

Živno rodina, kde matka synovi postupuje služební výhody není příliš hodna toho názvu, natož nějakého práva na moralizování.

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS