Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

To jsou všechno tanečky, které mu baštíme. Jde mu o převzetí a upevnění moci na důležitých státních místech. Odstranění všech, kteří ho ohrožují v získávání dotací, v trestním stíhání a vůbec. Neuvěřitelné jak mu to prochází.

1 0
možnosti
Foto

J40a97n 54P63e98c49h18a

8. 6. 2018 21:56

Já si myslím, že to, co píšete, je úplný nesmysl.

0 0
možnosti

Nuda. To už tady předestřel před týdnem Petřík.

0 0
možnosti
LN

To mi připomíná ten starej vtip. Kdo může za to, když si Brežněv s Husákem společně zlámou nohy na ledovatým chodníku? No přece ta k...a Reagan!

2 0
možnosti
Foto

No... na názor máte právo, ale já bych své právo v tomto kontextu opravdu zvažoval. Ono lze vymýšlet různá spojení a propletence, ve zdůvodňování nemožného jsme opravdu mistři.

Jenže pořád platí, že pokud to chodí jako kachna a kejhá jako kachna, tak to prostě je nevyvratitelně kachna, i kdybyste tvrdil, že to je hrací automat. :-)

8 0
možnosti
VP

Zdroj informací AE NEWS? To jako že vážně? K ostatnímu se nemá ani cenu vyjadřovat, ale váš názor je váš názor.;-D

8 0
možnosti
MB

Opravdu, obskurnější skupinu jsem ještě neviděl. Pilířem je Milošo ego, s potřebou se vyjadřovat ke všemu. Kdo to pochopí - neprohloupí. Tu Soukup, podporován čínskými penězi - pak ředitel Barrandova. Tu Mynář, se stamilionovým nárůstem svého osobního majetku. Prostý úředník Ovčáček přerůstá rámec své funkce a nutí názory své. Hrad bezúplatně poskytuje své prostory pravděpodobně pro zájmy východního vlivu mocností - je to Nejedlé. Otevřené dveře spojkám na zdroj záhadného kapitálu - Tvrdík. Pak i směšný Veleba pobíhá s pytlíkem , ve kterém nese 30 milionů Kč na nekampaň. Doba, úctyhodných zakladatelů státu - A. Rašína je rozmetána. Jako ministr financí chodil do vlády v čistých, záplatovaných šatech - mumlal pořád cosi o nutnosti šetření a volal, že - Za službu státu se neplatí ! Za to vše zaplatil svým životem, skolil jej atentátník. Dnes, z něj další party žijí, státotvoří:-)

15 1
možnosti
PK

Ne že byste neměl kus pravdy, ale s těmi záplatovanými šaty - je jiná doba. Dnes sportovci také nereprezentují pro čest vlasti, žádají méně uplakanou a bojovnější hymnu:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik