Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně to taky bylo divné, co to ta EU, rozuměj vrchnost v Bruselu, má za lubem s těmi muslimy a černochy, co se k nám hrnou. Ale stačí si poslechnout slavného ekonoma Tomáše Sedláčka, takového našeho futurologa, čili vědmu. A ten říká pořád dokola všude: čeká nás PLANETIZACE! Už se nemluví o globalizaci, ale planetizaci. Co to má jako být? No že všechno bude proudit všude, zboží i lidi, a nikdo tomu nebude bránit. Tolik Sedláček a Junckerovci, ti mají na mysli tak trošku totéž. Realita ale pánové, vypadá trochu jinak a bude taky trochu jiná: Trump staví zeď, kdos e nelíbí, Pekingu, ten zmizí...a ptej se kde je. A konečně Rusko - Putin: planetizace? Nět, tolko Rossija!. Čili planetizace je důsledek pomatení mozků a ovšem zájmů koncernů a bank, jimž jde o byznys. Ale lidi a režimy planetizace tase tak moc zajímat nebude. Co takhle válka? Tak třebs Izrael+USA kontra Írán, Rusko.------to bude pak zajímá deplanetizace.

1 0
možnosti
Foto

J65i90ř50í 58L75i97b34e74r

21. 5. 2018 10:08

Ano, potěš koště. Karma R^

5 0
možnosti
Foto

Tak pro konspirativní teoretiky a šiřitele desinformací je už Babiš vítač,který chce přivést do Česka miliony Afričanu....;-D

1 9
možnosti

Nejen Babiš. A není konspirační teorie. Konspirační teorie jsou o tom, proč to ti lidé dělají, ale ne o tom že to dělají. To je prostý fakt.

5 0
možnosti
Foto

Pochopil jste velice přesně. Bojem EU proti nelegální migraci se nerozumí ostraha hranic, jak by každého normálního napadlo, ale umělá legalizace přítomnosti nelegálních migrantů. Je to všechno hnusné a je to další ze série podrazů a manipulací EU vůči jejím občanům.

14 0
možnosti
Foto

Máte ode mne karmu, jen s tím Okamurou je to tak, že ho prostě nepozvali do ČT 24 ani do iDnesu a z jeho fb se to k tolika lidem nedostane. Bylo mi divné, že by se nevyjádřil, tak jsem trochu hledal a našel jsem tam k tématu příspěvek už z 11. května, navíc se v příspěvku zmiňuje i o tom, že k tématu mluvil i večer předtím v TV Barrandov.

7 0
možnosti

A22l16e70š 54S23z79a69b15ó

21. 5. 2018 6:14

díky za info jeho fb nesleduji, tak jsem o tom nevěděl, přesto bych od něj čekal trochu více :-)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik