Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Moravec už měl být z ČT dávno za špatnou práci vyhozen.

4 1
možnosti
PK

P96a22v24e74l 76K56h36a96i24l

26. 1. 2018 14:57

Dovolím si podotknout, že p. Moravec SÁM ODMÍTNUL debatu moderovat a NEBYL JEJÍM ÚČASTNÍKEM, takže váš NADPIS je velmi nefér. Je to podobné jako bych tvrdil, že vítězem debaty je p. Mynář protože prezident obhajoval své nedodržení slova v kauze jeho prověrky.

2 3
možnosti
JS

Pokud pan Moravec skutečně sám odmítl, tak to považuji za seriozní přístup. Na druhé straně se domnívám, že i v ČT nerozhoduje zaměstnanec, ale zaměstnavatel.

0 0
možnosti
JR

Witovská je jasně lepší než Moravec. Moravec je tendenční ve prospěch kavárny, diskusi moderuje nemotorně a nešikovně, bohužel negativně se také projevuje že má za partnera šéfa TOP 09 Pospíšila. Má jedinou výhodu, že jsou na něj a jeho neobratnost lidé zvyklí.

6 2
možnosti
JR

a asi má politické krytí...

2 1
možnosti
FS

I když pana Moravce nemusím, stále si myslím, že je to vzdělaný a normálně moderující novinář. To jenom situace, kdy se několkráte musel ptát Miloše Zemana na nepříjemné věci z něj udělala hydru, nepřítele až za hrob a plivátko pro pana Ovčáčka. Za druhé je to bezvýznamný politik pan Veleba, který se ze své lásky k panu Zemanovi zbláznil a stále si myslí, že by měl být na obrazovkách třikrát denně a tam velebit nekonečnou moudrost čestného předsedy jeho strany. Bohužel, mnozí z vás to baští, zřejmě vám lépe vyhovuje podlézavý tón a přihlouplé nahrávky "pseudo-novináře" pana Soukupa z Barrandova, které mu pro diskuze s panem prezidentem píše Ovčáček. Vždycky mě mohlo porazit když začal: "Pane prezidente, jak jste minule správně poznamenal.....".

6 10
možnosti

Škoda,že to Witovská nemůže používat i ve zpravodajství ČT,tam dostane notičky od vedoucího zpravodajství Šámala jede bez ohledu na objektivitu ,tak jak zněl úkol.

4 2
možnosti
DB

milý pane autore, nevím, kde jste viděl eleganci v tom, že paní Witowská nenechala prezidenta domluvit. To je otřesný projev neúcty jak k člověku jako takovému tak i k úřadu prezidenta. Myslím, že paní Witovská sice byla lepší než pan Moravec, ale stejně jen hodně hluboko pod přijatelnou úrovní.

5 7
možnosti
AS

A25l10e63š 39S55z76a46b78ó

26. 1. 2018 12:26

dobrý den pane Bartoši, to, že bude brzdit kandidáty pokud odbočí od tématu bylo správné prezident neprezident, kdyby, to nedělala, tak by se to mohlo změnit pouze v monolog (bylo to hlášeno předem)

pan prezident Zeman toto umí, protože by měl o čem mluvit, na rozdíl od jistých lidí ho mám za chytrého člověka s obrovským přehledem ale tzv. se svojským jednáním, které prostě k němu patří

dříve jsem rád sledoval i pana Moravce ale změnil se (bohužel), nevím jestli direktivně nebo sám o sobě ale prostě se změnil

na paní Witowskou jsem byl opravdu zvědav a ačkoli nejsem opravdu odborník a článek jsem napsal pocitově, tak si stojím za tím co jsem napsal

Vy když píšete, tak většinou bez emocí a věcně, někdy souhlasím někdy ne ale jsem rád za Váš názor

5 1
možnosti
Foto

Autore, obávám se, že silně přeceňujete pravomoce pana Moravce, který jen profesionálně plní zadání tvůrců pořadu (svých chlebodárců). Ve včerejším pořadu paní Witovské však bylo zadání zjevně zcela jiné, neboť formát pořadu "Moravec" by už ČT pravděpodobně neustála.

7 1
možnosti
Foto

Moderátor je pouhou loutkou v rukách loutkovodičů, kteří mu vkládají slova do úst a vedou jeho pohyby.

2 1
možnosti
Foto

Doufám,že se díval i Soukup z TV Zeman....;-)

4 2
možnosti
Foto

Ano pani Witovská si vedla skvěle.

Ale to, že prohrál pan Moravec, který je dlouhodobě u nás absolutní špička je ubohý žvást.

Pan Moravec to zřejmě odmítl zejména proto, že se stal v minulosti terčem Zemanových útoků a nabil by tak Zemanovi, který by se snažil tvrdit, že debatu Moravec ovlivňoval a odpoutal by pozornost od sebe a Drahoše poukazováním na moderátora. Právě ím, že Moravec odmítl být tématem diskuze naprosto prokázal svou profesionalitu.

14 22
možnosti
RP

Nesouhlasím, že to je žvást..je to míněno obrazně. Až budu sledovat v neděli po volbách Moravce, tak asi o to víc z něho budu cítit tu rozdílnost s kterou se chová k jednotlivým politikům. Měl by si vzít příklad ze včerejší moderátorky. Ta byla profesionální R^. Myslím, že ta jeho moderátorská špička posledním rokem poněkud upadá.

18 3
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik