Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bělobrádek a Kalousek za špatný volební výsledek jsou schopni uznat chybu a svého přecednictví se vzdát. Podívejte se na ČSSD, Sobotka je zalezlý jak potkan a nemá ani tu kuráž cokoliv říct. Zaorálka jsem nemusela ale těď ho docela lituju, protože Sobotka to nechal všechno na něm.

0 0
možnosti

Dodal bych, že sociálním demokratům hodně uškodil i protikuřácký zákon. Jimi řízené ministerstvo zdravotnictví a jejich poslanci prosadili jeden z nejpřísnějších v Evropě, tedy zákaz i v hospodách, kde se nevaří, bez možnosti výjimek. Přitom je to strana, která má oslovit hlavně zaměstnance a občany s nižšími či průměrnými příjmy. A dokážete si představit, jaký asi měl ten zákon ohlas třeba u těch, co si po práci nebo ve volném čase zašli do své hospůdky na pivo a cigaretu a teď jim to zakazují. Myslím, že tím ČSSD ztratila podporu drtivé většiny kuřáků, kteří jí předtím dávali své hlasy.

1 0
možnosti

Ono je celkem jedno, co strana dělá. Podívejte se na ANO. Důležitá je prezentace a mít v čele někoho charismatického. V tom ČSSD totálně prolítla.

3 0
možnosti

Jen bych dodal k obsahu, že ani výměna lídrů se zcela , resp. vůbec nepodařila. Pan Z. nemá nic z toho co by správný lídr měl mít. jde o nejstarší stranu a své místo by neměla v politickém spektru ztratit, což je ovšem otázka hluboké sebereflexe a okamžité výměně vedení.

4 0
možnosti

D95a15v42i22d 32H18o60l92e59c

25. 10. 2017 10:37

Vláda má být pro lidi,ne obráceně.Lezení do bruselského zadku se socanům vymstilo.Svádět vinu na někoho jiného je pitomost.Zaorálek s Chovancem chtějí jezdit po krajích aby zjistili proč prohráli.Přitom by stačilo kdyby se podívali do zrcadla a pak si dali přes držku.

6 0
možnosti

Souhlas s uvedeným - ještě mi připadá, že jedna věc je dost opomíjena ! Reálná existence sociálního státu, (jakkoliv drahého a neefektivního), je zcela novým fenomenem doby ! Ukazuje se, že ty pra základní boje o sociální existenci - ztratily svou ostrost ! Dobře je to vidět na KSČm - pokles na jádro 7.5% - v podstatě strana zcela nepotřebná + totéž u ČSSD. K tomu spousta popsaných chyb a zmatků trojvládí - mj. i neuvěřitelnost - Kdo je vlastně koncovým voličem soc dem !? ... :-)

3 0
možnosti

Osobně se domnívám, že ČSSD také velice uškodil vnitrostranický boj mezi Haškovým a Sobotkovým křídlem, během kterého padlo v médiích tolik špíny, že z toho mnohým muselo být zle...

2 0
možnosti

A hlavní osobou jenž rozdmýchávala vnitropartajní půtky byl náš milovaný prezident. On zásadně nechtěl, aby Sobotkovo vedení řídilo vládu. Protože chtěl, aby vládu řídily osoby jemu poslušné!!

4 4
možnosti

V zásadě s vámi souhlasím. Jen bych k tomu podrazáctví doplnil, že jsem se divil, že po kauze Lex Babiš ANO neopustilo vládu a že po naskočení ČSSD na vlnku antibabiš, nepodal Sobotka demisi vlády. Tak zásadový zase nebyl. Každý měsíc s premiérským platem dobrý. Hňup, nevidí dál než na špičku svého nosu. Na eurokomisařský flek a eurounijní důchod dnes může zapomenout.

5 1
možnosti

Foldyna je 5. kolona v socdem. Otazka je ci..... Pravdepodobne Zemanova, ktery je porad jeste ublizeny za nezvoleni v roce 2003 a nemohl Sobotku, Zaoralka a spol. ani citit.

1 4
možnosti
Foto

Hodně ČSSD uškodili i Diensbier a Mládek.

9 0
možnosti

opomněl jste paní Marksovou...

6 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik