Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

strycek-Joe LLC

17. 10. 2012 13:31
Je třeba vytrestat režim amédia

proto je nutno volit KSČM !

0 0
možnosti

lord Acton

17. 10. 2012 12:30
tady se proti sobě falešně staví komunistická éra

a demokracie. Neexistuje žádná "demokratická strana", která by tady vládla dvacet tři let, jako předtím čtyřicet komunistická. Vlády se tady střídají a jednou a asi brzo tady budou vládnout i ti komunisti, ale doufejme podle nějakých demokratických pravidel. Nelze tedy nahrazovat současné mocipáni, protože žádná skupina mocipánů neexistuje, jsou tam jen lidi, které jsme tam poslali. Také bych se netvářil, že se dnešní marasmus komunistů netýká. Morální devastace státu je jejich práce, ale za posledních 23 let ani na moment nepřestali být součástí parlamentu a často hlasovali pro problematické zákony. Nikoli vláda, ale parlament je odpovědný za stav státu, veškerá exekutiva se musí řídit pravidly danými parlamentem.

1 0
možnosti

alsza1

17. 10. 2012 12:48
Re: tady se proti sobě falešně staví komunistická éra

ano máte pravdu, i komunisté v tomto mají prsty ale to vlastně je doufám jasné i v tom příspěvku, že to vlastně je i jejich přičiněním a hlavně od nich tak cílené ......

nesouhlasím jen s tím, že by se vlády musely střídat po krátkých obdobích, pokud by dejme tomu byla silná pravice, která by stát vedla správným směrem a lidé by to pociťovali a byla by tu vybudována důvěra na principu prosperujícího státu a ne na jeho postupném zadlužování a rozkrádání, tak proč by někdo nemohl vládnout 20 let,

a ano za tento stav si lidé mohou sami,

0 0
možnosti

vavil

17. 10. 2012 12:21
Souhlasím s většinou

Vašeho příspěvku, jen místo té poslušnosti, bych použil naivitu.A to co jste napsal, mělo být jasné již po pěti letech po převratu.

0 0
možnosti

vicvenig

17. 10. 2012 12:06
Souhlas

Souhlas, neni se cemu divit. Stredni trida je stale mensi a mensi... nemuze to dopadnout jinak. Prosti lide za to nemuzou, politici to dotahli tam, kde se nachazime. Ta situace nahrava KSCM.

0 0
možnosti

Halfunx

17. 10. 2012 12:05
Nikdy nevstoupíš do stejné řeky.

Komunisti už nebudou to co dříve, jen nevím jesli je to správa dobrá nebo zlá. Oni mohou být totiž i horší. Asi bude nutné tím sametem nalešit šavle.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS